Sök

Kategori

Tillverkare

Information och avtal

Villkor (2012-08-08):

Genom att lägga en order hos Leksaksdoktorn.se innebär det samtidigt att du automatiskt accepterar följande villkor.

Beställning och betalning:

När du gör en beställning hos oss så sluter du ett avtal att du ska betala summan för de produkter som du har köpt. Vi skickar normalt din beställning samma dag eller vardagen efter din betalning är oss tillhanda. Betalningen ska vara oss tillhanda inom 3 bankdagar efter att du köpt varan, om detta inte är möjligt så kontakta oss. Det är inga större problem om det dröjer några dagar extra, men vi tycker det är trevligt om du hör av dig så vi vet att betalningen är på gång.
Fakturor ska vara betalda inom 30 dagar, ej betalda fakturor går vidare till inkasso.

Retur:

Vi vill att du som kund är helt nöjd med ditt köp och du kan därför ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du har mottagit varan, dock i samma skick som när du tog emot den.
Om du vill ångra ett köp så måste du kontakta oss först innan du returnerar varan. Vid kontakt med oss bifoga ditt ordernummer på beställningen. Vid retur betalar du frakten.

Referera en vän:

Rabatten som du får om du har blivit refererad av en vän kan komma att ändras. Vi förbehåller oss rätten att kunna ändra den erhållna rabatten och den summa som krävs att man har handlat över för att kunna referera till en person. Om rabatten missbrukats så kommer den att korrigeras eller tas bort. Om du inte utnyttjat någon rabatt på över 3 månader så har vi rätten att ta bort din rabatt, om det av någon anledning skulle vara nödvändigt..

Endast nya kunder kan referera till tidigare kunder. Om flera kunder refererar till samma kund så kommer kundens antal rabatter att ökas, dvs kunden får rabatt på flera köp och inte en högre procent rabatt. Rabatter sparas, varje gång kunden handlar så minskas antalet rabatter endast med 1 och dom som är kvar sparas.

Frakt och Porto:

För att ta reda på vad din fraktkostnad är, lägg önskade varor i kundvagnen och klicka på "Till Kassan". Ingen order läggs förrän du har slutfört din beställning.

Packat för att tåla.
Oavsätt vad du handlar så ser vi till att det är så bra packat som möjligt. Vi använder(efter 2012-06-25) endast kartonger till alla Brev och Paket, med packmaterial i form av frigolitpellets och bubbelplast. Samtliga produkter är även förslutna i individuella zippåsar för att skydda mot slitage och fukt (Viktigt! Påsarna ska inte användas till förvaring, om du vill använda påsarna för att förvara dina samlarsaker, gör då hål i påsarna med en hålslagare eller liknande så att saken inuti kan andas).
Kartonger och packmaterial kan även komma att återvändas med hänsyn till miljön och även i särfall där produkten inte ryms i någon av våra normala standard kartonger.

Gradbedöming C1 till C10:

Vi bedömmer våra produkter efter C1 till C10, där "C" står för Condition, dvs Skick. C1 är det absolut sämsta möjliga skick och C10 är det absolut bästa.

MOC(Mint On Card) och MISB(Mint In Sealed Box) blir även bedömt efter kartong, bubbla, kort och innehåll ex. (C6-B6-A10) Cardback-Bubble-Actionfigure. I det här fallet så är kortet och bubblan C6 och figuren inuti C10 Mint.

Om en leksak har blivit bedömd C10 Mint, så garanterar vi att den är lika fin som om den precis har öppnats ur förpackningen, det finns då inte några fel på den. C10 är mycket ovanligt hos oss då samlare kan ha olika uppfattning om vad som är mint. Produktionen var även ganska hård på föremålen och många hade redan mindre slitage när dom kom ut ur fabriken. Vilket betyder att vi bedömmer produkter som kan ses som mint som nära mint(NM) istället. Om du är osäker på om en produkt når upp till dina förväntningar så fråga oss gärna om den.

Då varje produkt är unikt och det finns så mycket olika defekter så är det svårt att kategorisera allt i en lista, läs därför alltid produktbeskrivning så att du vet om alla upptäckta defekter.

  • C10: Mint, nyskick.
  • C9.5: Nära mint. Mycket bra skick. Inget eller nästan inget slitage.
  • C9: Mycket bra skick. Nästan inget slitage.
  • C8.5: Bra skick.
  • C8: Bra skick.
  • C7.5: Någorlunda bra skick. Lekt med skick.
  • C7: Någorlunda bra skick. Lekt med skick.
  • C6.5: Dåligt skick. Flertalet defekter, väl synligt slitage.
  • C6: Dåligt skick. Flertalet defekter, väl synligt slitage.
  • C5: Mycket dåligt skick. Produkten har troligtvis skador, är trasig eller har väldigt mycket slitage (C5 och neråt säljs oftast inte i shoppen såvida det inte är något väldigt speciellt).


Vi är inte legitimerade graderare, men vi har många års erfarenhet inom gradering och vi bedömmer alltid mycket kritiskt.
Om en produkt av misstag blivit felbedömd och inte uppnår den grad som den blivit bedömd till så kan du returera varan inom 14 dagar.

Personuppgiftslagen(PUL):

Du tillåter att Leksaksdoktorn.se lagrar dina personuppgifter. När du gör ett köp så lagras information om ditt köp i våran databas. Leksaksdoktorn.se delar inte ut några personuppgifter utan dessa används endast för orderhistorik och för att räkna ut din rabatt. Det som lagras är Namn, Adress, Telefonnummer, E-Mail och vad du har köpt.

Copyright:

© Alla bilder på siten http://www.leksaksdoktorn.se är © COPYRIGHT skyddade och får endast användas med tillåtelse av oss eller med stark hänvisning till våran sida MED länk http://www.leksaksdoktorn.se. Du får använda bilder ifrån leksaksdoktorn.se OM du alltid har med en länk till våran sida intill bilden och inte ändrar några vattenmärkningar(Watermarks).